Tema-onsdage

Tema-onsdage er et mix af workshop og ugentlige hold. Det vil sige tempoet er højere, mens der stadig er tid til at arbejde med teknikker og kombinationer. Hver måned vil have et nyt tema og du binder dig kun for en måned ad gangen.

NIVEAU:
Mellem/øvet.

TID:
Onsdage kl. 19.45-21.35.

TILMELDING:
Send en mail til maizena@danmarksmavedanserskole.dk med navn og tlf.nr. Din tilmelding er gyldig, når din betaling er modtaget.
Tilmelding er bindende og indbetalte beløb refunderes ikke.

PRIS:
Kr. 750 / studierabat kr. 680
Er du allerede elev på skolen, får du selvfølgelig vores sædvanlige mængderabat på dine timer.
Indbetaling til Danske Bank, reg. 4400, konto 4618189406.

STED:
Alle workshop afholdes på Danmarks Mavedanserskole, Gasværksvej 15, 1656 København V.

DREJNINGER & ARME

I november måned er temaet drejninger med tilhørende arme. Vi vil arbejde med de grundlæggende teknikker, forskellige typer drejninger og små danse kombinationer.

DATO/TID:
4 onsdage i november, første gang 1/11 og sidste gang 22/11.