Vores hyggelige og lyse dansestudie ligger på Vesterbro lige i hjertet af København mindre en 10 minutters gang fra Hovedbanegården.

I vores undervisning ønsker vi at give vores elever et solidt teknisk fundament – selvfølgelig kombineret med koreografier, så danseoplevelsen bevares.

Vi arbejder med et "lige" skellet, hvor kroppen bæres via musklerne, så der en begrænset belastning af knoglerne. Dette giver en stærk kernemuskulatur og begrænser risikoen for skader.

Vi har et ønske om at kunne danse hele livet med en stærk og sund krop.

Vi uddanner selv vores undervisere, hvilket sikrer en høj standard og ensartethed. Uanset om du er begynder, motionist eller professionel er det vigtigt for os at give dig en kompetent og engageret undervisning.

I dag foregår meget motion på ”samlebånd” uden det personlige engagement.

Vi vægter at have en personlig kontakt med vores elever – også uden for dansesalen. En god danseoplevelse handler lige så meget om at blive set og hørt.

Vi tror på, at vi - med dansen som omdrejningspunkt - kan rumme den mangfoldighed som kvinder i alle aldre kan tilbyde.