Maizena

Maizena har bevæget sig til musik siden hun var 3; børnedans, standard- og latin dans, springgymnastik, jazzballet .... men i 1991 tabte hun sit hjerte til den Orientalske mavedans, som hun i dag beskæftiger sig 100% med.

Maizena har drevet Danmarks Mavedanserskole siden 2002. Som ejer og daglig leder står hun for undervisningsmaterialet, undervisning af faste ugentlige hold samt afvikling af diverse intensive workshops.

Derudover giver Maizena eksterne workshops for mavedansere rundt omkring i Danmark.

Grand Diva - Danish Open Bellydance

Maizena lægger vægt på fortsat at udvikle sig som mavedanser, løbende få inspiration og holde sig opdateret på nye strømninger.

Dette sker via workshops i ind- og udland med internationale navne. Både med undervisere fra de arabiske lande - for derigennem få og vedligeholde et solidt kendskab til de arabiske stilarter - samt nye stjerner, der bidrager med nye strømninger og videreudvikling af den Orientalske mavedans.

Udover workshops deltager Maizena også i konkurrencer, da det også bidrager til udviklingen.
Maizena vandt Danish Open Bellydance både i 2012 og 2013.

Maizena ser det som danserens opgave at fungere som bindeled mellem musikken og publikum - at "oversætte" musikken til publikum, så de tages med på en rejse gennem musikkens stemninger og følelser.

CATT

Maizena er den første danske underviser i mavedans, der er certificeret underviser i Orientalsk mavedans.
I 2009 afsluttede hun et 2-årigt uddannelsesforløb som certificeret underviser i mavedans (CATT - Certified Academic Teacher's Training). Uddannelsen foregår i Tyskland hos Tanzakademie Cifuentes.

Uddannelsen er specifikt rettet mod mavedansere og indeholder bl.a. orientalske danseteknikker, pædagogik, fysiologi, dansens historie, rytme- og genrekendskab samt musikfortolkning.

I 2012 blev Maizena medlem af CATT-Company, det første multi-Europæiske mavedanser ensemble bestående af dansere fra hele Europa. Kompagniet har base i Berlin, hvor prøver m.m. også foregår. 

Premieren på deres første helaftenshow blev afviklet den 31. august 2012 på "der Urania" i Berlin. Sidenhen har kompagniet bl.a. optrådt i Miami, Helsinki, Siciilien, Hannover og selvfølgelig Berlin.