Maizena & Co.

Udover Maizena har dansestudiet et stærkt team af faste undervisere, som alle er dedikeret til den Orientalske mavedans.
De har alle et solidt kendskab til dansen, er oplært i at undervise i Orientalsk mavedans og bidrager med deres store engagement til den gode danseoplevelse for skolens elever.

Betina

Betina er tidligere gymnast og uddannet idrætslærer og blev i 2001 forgabt i mavedansens unikke kompleksitet, der udfordrer musikalitet og kropsbevidsthed i mange lag.

Betina elsker at undervise, da det er fantastisk at se og medvirke til at den enkelte elevs potentiale folder sig. Processen fra tekniske færdigheder, der omsættes ti ldans og krydres med danserens personlige udtryk, for så i sidste ende at inspirere både publikum og ikke mindst danseren selv, stropper aldrig.

Mavedans er Betinas eliksir med ingredienser som kraftfuldhed, intensitet, forløsning, leg, flirten og blidhed.

Danseundervisning og -inspiration fra Maizena, Selina Sevil, Linnea Færch, Suvi Tuominen, Mercedes Nieto, Tito, Beata & Horacio Cifuentes, Liza Laziza, Suzzanne Potempa, Sofia Vester, Lubna Eman, Liza Laziza, Tito, Aida Nour og mange andre inspirende dansere har bidraget til den samlede danseglæde.

 

Christine trådte ind i en dansesal for første gang for omkring 10 år siden, og har ikke været til at drive ud siden. Udover mavedansen har hun gennem årene afprøvet flere forskellige stilarter - heriblandt tribal, moderne dans, ballet og funk. Hun eksperimenterer gerne med blandinger af forskellige stilarter, når hun danser og koreograferer. Hjertet tilhører dog mavedansen, og har altid været udgangspunktet.

Det er enormt interessant, at der findes så mange forskellige stilarter og udtryksformer inden for det orientalske danseunivers. Lige fra den passionerede baladi til den charmerende shaabi bliver de feminine sider dyrket fuldt ud, og Christine elsker at lære nyt og udvikle sig selv.

Dans er en fin balance mellem hårdt og sjovt, og det er vigtigt at presse sig selv det ekstra for at udvikle sig som danser.

For Christine er det bedste ved at undervise at opleve den udvikling eleverne får som dansere.

Christine

Linnea

Linnea startede som motionsdanser på et weekendkursus her på skolen i marts 2000. Siden tog mavedanserkarrieren fart med professionel performance og som respekteret underviser.

Hendes største passion er at formidle mavendansens "hemmeligheder" via målrettet og skræddersyet undervisning. Linnea har undervist alle aldersgrupper i ind- og udland siden 2005.

Blandt mavedansens mange stilarter har Linnea en forkærlighed for de poppede genrer med det ekstra glimt i øjet.

Linnea har opnået flere placeringer ved både danske og internationale mavedanskonkurrencer, både som solist og i ensemblet Jumanah Bellydancers. Blandt andet blev hun Danmarksmester i mavedans i 2005 og i 2013 vandt hun sammen Jumanah Bellydancers førstepladsen ved Danish Open Bellydance.

 

 

Lige siden Lise som tyveårig fandt mavedansen, har den været springbræt for hendes danseglæde, og selvom hun nu henter sin inspiration fra en bred vifte af dansegenrer, vil mavedansen altid være hendes første og største dansekærlighed.

Hendes bedste oplevelser er, når hun nyder dansen så meget, at hun glemmer sig selv og sine omgivelser. Det er en fantastisk fornemmelse, når éns krop danser væk med én!

Et af hendes primære mål som underviser er at videregive en teknisk og kulturfagligt velfunderet ramme, som ikke virker låsende for de dansere, hun videregiver sin viden til. Men derimod fungerer som en tryg base at danse ud fra, og hun elsker når eleverne pludselig begynder at være i deres egen krop og kvindelighed på en helt anden, friere og meget mere afslappet måde end før.

Lise ligger i løbende dialog med andre dansere, musikere og kunstnere med det formål at indsamle inspiration og forbedre sig, ligesom hun ved siden af dansen spiller darbuka og bendir.

Lise

Signe

Signe har danset i 15 år, undervist i 10. Udover dansen holder Signe af Yoga.
Tidligere har Signe dyrket ballet samt en del aerobic og fitness. Indenfor motion er Signe uddannet DGI Gymnastik og Aerobic instruktør og har tidligere arbejdet i et Fitnesscenter.

Det er fantastisk at undervise og se bevægelserne lykkes for eleverne og følge udviklingen af kvindeligheden gennem dansen hos den enkelte. Dansen giver Signe livsglæde, indre ro og evnen til at bevare og anvende kvindeligheden i en travl erhvervskarriere. Saidi giver virkelig denne glæde frit afløb for Signe men også oriental routine og baladi er fantastisk. Zills, slør og stok er foretrukne redskaber

Signes største danseoplevelse har blandt mange været en optræden med trup på Base Camp for 300 mennesker til en virksomhedsevent. Mange store oplevelser har hun også fået ved workshops hos danske og internationale kunstnere, Marta Korzun, Beata & Horacio Cifuentes, Suvi, Sofia Vester, m.fl. 

 

Vanessa er en glad og energifuld danser, som elsker at undervise og give danseglæden videre til andre. Hun har danset i mere end 10 år på Danmarks Mavedanserskole og har i den senere tid været på flere forskellige workshops, både i ind- og udland for at finde inspiration og udvikle sig som danser.

Derudover har hun danset en smule disco, jazballet og funk inden hun blev fanget af dn orientalske verden. Hun mener, at mavedans er fuld af spændende genrer - men skal hun vælge én som sætter det største smil på læben, vil det altid være saidi, som er fuld af energi og dejlige hofter. Derudover har Vanessa eksperimenteret med at danse orientalsk mavedans til andre musikgenrer.

For Vanessa er dans den perfekte måde at kombinere livsglæde og motion. Hun elsker følelsen af at musikken fylder lokalet og at man kan lukke alt andet ude, mens kroppen følger alt fra trommer til harmonika. Hun mener, at det kun er en selv der sætter grænser, når det kommer til dans, hviket gør det til frihed og glæde for krop og sind.

Vanessa