Sæsonen 2017/2018

Sæsonen starter den 7. august 2017. Hvis du allerede danser mavedans, er du selvfølgelig velkommen i løbet af sæsonen. Bemærk, du skal være fyldt 16 år.

I sæsonen 2017/2018 tilbyder vi faste ugentlig hold på 9 forskellige niveauer.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til os indeholdende navn, adresse, tlf.nr. og hvilke(t) hold du vil danse på samt indbetale første måneds/kvartals kontingent.

Skulle holdet være overtegnet, får du selvfølgelig besked og pengene retur.

Priser 2017/2018

Kontingentet betales enten pr. måned eller kvartal og afhænger af, hvor mange ugentlige hold, du er tilmeldt.

Der er rabat til studerende mod forevisning af studiekort.

KLIK HER FOR AT SE ALLE PRISER, BETALINGSMULIGHEDER M.M.

Ønsker du priser & betingelser som pdf, kan du klikke HER.

Ugentlige hold for sæsonen 2017/2018 (7. august - 31. maj)

Nedenfor finder du skemaet for sæsonen 2017/2018. Nogle niveauer har flere hold og du kan vælge den ugedag, der passer dig eller træne samme koreografi flere gange om ugen. Samme farve er lig med samme niveau.

KLIK PÅ DE ENKELTE HOLD FOR YDERLIGE INFO OM NIVEAU OG INDHOLD.

Undervisningen er bygget op over opvarmning, tekniktræning samt fast koreografi. Vi underviser i de forskellige egyptiske stilarter inden for den orientalske mavedans - og i løbet af sæsonen lærer du minimum 2 koreografier.

ER DU NYBEGYNDER?
Vi starter 2 nye begynderhold op til august. Læs mere om det her.
Tilmelding pr. email til maizena@danmarksmavedanserskole.dk

Undervisningen er baseret på, at du kommer på det samme hold hver uge.

Vi arbejder med faste koreografier og sætter nyt på hver uge. En gang om måneden går vi i dybden med de anvendte teknikker og kombinationer.

Det er vigtigt for os, at alle elever føler sig godt tilpas i salen. Derfor har mænd ingen adgang.

Kvindelige gæster velkomne til at købe en enkelt-time og danse med, men det er ikke muligt at overvære undervisningen uden at deltage.

Lukkedage

Vi danser sammenlagt i 9 måneder og holder kun lukket følgende dage:

December:
1/12 2017 til 7. januar 2018

Påske:
28/3 til 3/4 2018

Der er normal undervisning på øvrige helligdage og skoleferier.

Sæsonen slutter torsdag den 31. maj 2018, men forinden har vi vores store traditionelle elevshow den 27. maj 2018, hvor venner og familie er velkomne.