EVENTS - UNDERHOLDNING & UNDERVISNING.

Firmafest, julefrokost, fødselsdag, julefest, kick-off, temafest, bryllup, jubilæum, medarbejderdag, sommerfest … mulighederne er uendelige.
Vores dansere og undervisere er topprofessionelle og leverer veloplagt underholdning med orientalsk mavedans tilpasset jeres arrangement.

Jumanah Bellydancers

Flot og festligt show.

Vi har samlet de dygtigste mavedansere fra Danmarks Mavedanserskole i ensemblet "Jumanah Bellydancers". Videoer fra diverse optrædender kan ses på vores Youtube kanal.

Danserne har mange års erfaring i optræde og undervise i mavedans – og leverer et smagsfuldt show, der appelerer til både kvinder, mænd, børn og voksne. Book et flot og festligt indslag, der både er underholdende, graciøst og elegant.

Et standardshow varer 10-15 minutter og sammensættes, så det passer til jeres behov. Er det et mindre selskab kan det være nok med en enkelt mavedanser eller to, I behøver således ikke booke hele ensemblet.

Kontakt os for inspiration og pris.

Danmarks bedste ...

Danserne i Jumanah Bellydancers dygtiggør sig løbende og deltager jævnligt i workshops i Danmark og udlandet med internationale mavedansere.

Udover deltagelse i workshops konkurrerer Jumanah Bellydancers også og har opnået flotte resultater:

  • 1. plads - Oriental Fantasy Festival, Berlin 2015
      
  • 1. plads - Danish Open Bellydance 2014

  • 2. plads - Oriental Fantasy Festival, Berlin 2014

  • 1. plads - Danish Open Bellydance 2013

  • 3. plads - Danish Open Bellydance 2012