Introduktionsworkshop 3. september 2017

Introduktion til mavedans for helt nybegyndere

Nåede du ikke holdstart - eller vil du gerne prøve mavedansen af, inden du melder dig på et fast ugentligt hold?

Efterårets introduktionsworkshop afvikles søndag den 3. september 2017, kl. 14.00-18.00. Umiddelbart efter workshoppen vil du kunne fortsætte på et fast ugentligt hold.

Bemærk. Det er et begrænset antal pladser, så tilmelding er nødvendig.

På introduktionsworkshoppen får du en intensiv indføring i nogle af mavedansens elementer. Du skal være fyldt 16 år for at deltage, men derudover er der ingen krav til alder, kondition, smidighed m.m. Du skal blot have lyst til at bevæge dig til musik.

Der er ikke de store krav til træningstøjet; et par gamacher eller en nederdel og en t-shirt/sommertop er faktisk alt hvad du behøver. Det vigtigste er, at du ikke har noget stramt i taljen og i øvrigt føler dig godt tilpas. Det er en god ide at medbringe nogle tynde bomuldsstømper.

Dato/tid:
Søndag 3/9 - kl. 14.00-18.00.
Kurset forudsætter INGEN forudgående kendskab til mavedans.

Pris & tilmelding:
Kursusafgift kr. 395 (studerende 360) indbetales til Danske Bank, reg. 4400, konto 4618189406.

Når du har betalt, sender du en mail til maizena@danmarksmavedanserskole.dk med oplysning om navn, adresse og tlf., så får du en mail-bekræftelse på din tilmelding og at betalingen er modtaget.
Tilmelding er bindende og indbetalte beløb refunderes ikke (pladsen kan selvfølgelig overdrages, hvis du er forhindret).

Sted:
Alle workshops afholdes på Danmarks Mavedanserskole, Gasværksvej 15, 1656 København V.