Summer Intensive Copenhagen 2017 afvikles fra den 15. til 18. juni. 4 dage med 16 forskellige workshops og et studio Hafla.
Alle workshops afholdes på Danmarks Mavedanserskole, Gasværksvej 15, 1656 København V.

Udover Maizena vil der være 3 gæstelærere og vi er glade for at kunne præsentere; Anastasia Sirzén (SE), Lamya Taoussi (NO) og Hanan (SE). 

Beskrivelse af underviserne og de forskellige workshops finder du længere nede på siden.

Tilmelding

Når du har besluttet, hvilke workshops du ønsker, sender du en mail til Maizena på maizena@danmarksmavedanserskole.dk.

Oplys navn, adresse, tlf. og selvfølgelig de workshops du ønsker at deltage på. Din tilmelding er gældende, når du har indbetalt minimum 50% af den samlede kursusafgift.

Restbeløbet skal betales senest den 1. juni 2017.

Såfremt en workshop ikke afholdes, refunderes kursusafgiften selvfølgelig.

Priser & rabatter

Frem til den 10. maj 2017 gives der "early bird" rabat, derefter er det prisen i parantes, som er gældende:

1 times workshop DKK 175 (215)
1,5 times workshop DKK 210 (245)
2 times workshop DKK 270 (310)
2,5 times workshop DKK 325 (385)
3 timers workshop DKK 390 (460)

Studie Hafla, DKK 50 inkl. et glas bobler og snacks

Betaling og refusion

Betaling skal ske til Danske Bank, reg. 4400, konto 4618256626.
Husk at skriv afsender på betalingen.

Første del af betalingen forfalder ved tilmeldingen og restbeløbet skal være betalt senest den 1. juni 2017.

Tilmelding er bindende og indbetalte beløb refunderes ikke.
Hvis du er forhindret i at deltage, er du selvfølgelig velkommen til at give din plads til en anden (husk at give besked).

Lamya (NO)

Lamya er af marokkansk oprindelse og efter at danset ved marokkanske sociale arrangementer i mange år. Hun er først og fremmest en orientalsk danser. Lamya er kendt for sin autentiske, energiske og stærke udtryk på scenen, og er i øjeblikket underviser hun på Oslo Magedansstudio. Hun vandt sin første konkurrence i 2012 i folklore kategori med en baladi og i 2015 i den professionelle kategori, både på Oslo Oriental Dance Festival (OODF-Norge). I 2013 opnåede hun en 3. plads ved Danish Open Bellydance fra 2013, og i 2015 vandt hun solist kategorien.

Workshops med Lamya

Hairtoss teknik – ikke niveaudelt (tors 10.00-11.30)
Vi vil arbejde med hvordan man træner og bruger nakken korrekt, samt forskellige teknikker, som bliver sat sammen til små kombinationer.
Pop koreografi – øvet niveau (tors 12.00-14.00)
Vi danser til Waed s "Enta Hayati" (du er mit liv) fortolket på en moderne måde. Workshoppen vil også tilbyde oversættelse af sangen.
Marokkansk Chaabi – ikke niveaudelt (tors 15.00-18.00)
Hurtige og energiske hoftebevægelser, intense shimmies, mave drops, stærke isolationer og skøre hårkast - alt i kombination med rytmisk fodarbejde. 
Egyptisk shaabi – mellem niveau (fre 10.00-13.00)
Vi danser til Mahmoud El-Leithy s "Enta ya Enta" (oh dig), hvor vi vil fortolke teksten mens vi danser.

Hanan (SE)

Hanan er en svensk danser og koreograf. Hun er en anerkendt og meget værdsat solo artist og underviser gennem mange år. 
Siden 2004 har Hanan har undervist på en regelmæssig basis ca. 200 elever om ugen i Malmø, Sverige, hvor hun også har startet sit eget dansekompagni Hanan Oriental Dance Group.Hanan underviser på mange internationale dance festivaler rundt omkring i Europa. Hanan er berømt for sin ægte stil og fortolkning og hendes koreografier, for det meste udført af Hanan Group, som har vundet flere danse konkurrencer i Kina, Sverige, Danmark og Egypten.

Workshops med Hanan

Muwashaat – mellem/øvet niveau (fre 15.30-17.30)
Denne workshop har fokus på elegante bevægelser med klassiske elementer og smukke arme. Strømper eller bløde dansesko anbefales.
OumKalsoum – mellem/øvet nivau (fre 18.00-20.30)
Denne workshop indeholder teknik og koreografi med fokus på at udtrykke dig selv i både  bevægelser, ansigtsudtryk og energi.
Silke slør koreografi – øvet nivau (lør 10.00-13.00)
Denne workshop indeholder teknik til slør, drejninger med fokus på fodarbejde – det hele sættes sammen til en koreografi til en moderne arabisk sang.
Folklore cocktail – ikke niveaudelt (lør 13.30-16.00)
På denne workshop vil vi lære 3 forskellige folklore stilarter fra Egypten (Nubisk, Haggala og Melaya). Vi vil arbejde med kombinationer, der kan bruges til koreografi.

ANASTASIA (SE)

Anastasia er en professionel danser baseret i Stockholm, Sverige. Hun både optræder med og underviser i orientalsk dans. For nylig er hun også begyndt med hendes egen nye fusionsstil, bellybachata fusion. Hun har undervist siden 2009 og holder jævnligt workshops fra begynderniveau til avanceret niveau og er en værdsat underviser. Hun er medlem og koreograf af dansegruppen Layali, hvor hun står for uddannelse og coaching af gruppen til konkurrencer og andre danseprojekter. 

Workshops med Anastasia

Tricks og tyrkisk drop – ikke niveaueltlør 16.30-17.30)
Lær at overraske dit publikum med ”trick” bevægelser. Dette kan gøre din dans mere varieret og spektakulær at se på.
Oriental – øvet niveau (lør 18.00-21.00)
På denne workshops danser vi en koreografi i klassisk orientalsk stil med et moderne strejf. Sangen er Alf Leyla Wa Leyla - Yousry Sharif.
Tromme solo, teknik – mellem/øvet niveau (søn10.00-11.00)
Teknik til hoftebevægelser, isolationer og forskellige shimmies.
Tromme solo, koreografi – mellem/øvet niveau (søn 11.30-13.30)
Lær en kort tromme solo koreografi til nummeret West Naima, som også var en del af Anastasias vindende nummer i Danish Open Bellydance konkurrence.
Latin Oriental fusion – ikke niveaudelt (søn 14.00-16.00)
Bellybachata er fusion af orientalsk dans og den latinske dans Bachata. Der undervises i bellybachata bevægelser samt en kort koreografi (1 min).

MAIZENA (DK)

Maizena er indehaver af Danmarks Mavedanserskole og CATT-certificeret underviser i mavedans. Udover at drive danseskolen på Vesterbro er hun danser og koreograf i Jumanah Bellydancersog medlem af det internationale CATT Company med base i Berlin. Maizena lægger vægt på fortsat at udvikle sig som mavedanser, løbende få inspiration og holde sig opdateret på nye strømninger. Dette sker ved deltagelse i workshops med internationale dansere i både ind- og udland. Hun tror på, at et solidt teoretisk og teknisk grundlag sætter danseren fri til at formidle dansen fra sit eget udgangspunkt.

Workshops med Maizena

Lyrisk fusion – øvet niveau (tors 18.30-21.30)
Vi vil kombinere orientalske bevægelser med elementer fra moderne dans for derigennem formidle og visualisere musikken og stemningen.
Hvem og Hvad – ikke niveaudelt (fre 13.30-15.00)
Et praktisk foredrag om de vigtigste navne, rytmer og stilarter inden for mavedansen.
Baladi – mellem/øvet niveau (søn 16.30-19.00)
Masser af hoftecirkler, ottetaller og accenter – vi vil fokusere på at arbejde med den interne energi i bevægelserne samt grounding.