Summer Intensive Copenhagen 2019 afvikles fra den 14. til 16. juni, hvor der tilbydes 11 forskellige workshops over 3 dage.

Alle workshops afholdes på Happy Feet Studio, Ørnevej 33, 2400 København.

Vi er super glade for at kunne tilbyde jeres 3 favoritundervisere; Iris (NL), Suvi (FIN) og Lamya (N/MA). Skemaet er tilrettelagt således at du kan deltage i en workshop med alle 3 gæstelærere på samme dag. Du kan selv sammensætte dit skema og vælge lige præcis de workshops, som du er interesseret i.

Der åbnes for tilmelding den 1. marts 2019.

Lamya (N/MA)

Workshops med Lamya

Shimmy explosion | Beginners and up 
Hvor mange forskellige typer shimmies kan vi undersøge? Hvordan kan vi gøre vores shimmies endnu mere effektive? Hvad anses for at være en god shimmy?
På denne workshop vil vi udforske forskellige typer shimmies, ud over den traditionelle egyptiske.
Vi vil også gå igennem, hvad gør en shimmy smukkere at se på samt lave forskellige kombinationer.

Dreamy veil work | Beginners and up 
Vi vil danse en kort slørkoreografi til "Dance Phaedra Pharaonica". Musikken er rolig og sløret vil blive brugt blødt og med et strejf af harem inspireret dans.
Både silkeslør eller let chiffonslør kan bruges.

Hair flips & whips | Beginners and up 
Vi undersøger forskellige bevægelser, som vi kan lave med nakken og hvordan vi laver "flips" eller "toss" med håret og bruge dem i små kombinationer.
Mange af de fælles bevægelser, vi har i mavedans, såsom ottetaller, cirkler og shimmies kan tilpasses og forvandles til håret. Hvad er teknikken bag, og hvordan opvarmer og træner vi med vores nakke?
BEMÆRK: Hvis du har nakkeproblemer eller problemer med ryggen, er klassen måske ikke egnet til dig.

Workshops med Iris

Taqasim Treasures | Beginners and up
Lad os tale Taqsim! Vi udforsker et par almindeligt anvendte instrumenter i arabisk musik gennem kombinationer og struktureret improvisation. Du får værktøjer til at lave dine egne kombinationer og sætte dem i gang. Udvid din oplevelse af arabisk musik (og bring noget til at skrive med).

Electro Sha3bi | Intermediate and up
I 3 år turnerede Iris Europas største musikfestivaler med sin dansepartner Tato og Dutch DJ kollektiv 'Cairo Liberation Front'. Hendes stil forbliver tæt på egyptiske mavedanseres og almindelige menneskers tilgang til denne populære genre. Hun er klar til at dele sine bevægelser i en frisk ny koreografi.

Vintage Egyptian music ... with a modern twist | advanced
Vi danser en semi-koreografi i Iris 'signaturstil til en vintage komposition med en typisk' old Cairo 'smag. Tænk rig orkestrering og plads til personlig input! Vi implementerer nogle af koncepterne fra Iris 'taqsim-metode for at skabe en lækker koreografi, som du kan tage med hjem.

Iris (NL)

Suvi (FIN)

Workshops med Suvi

Technique and sequences | Beginners and up 
Denne workshop handler om at udforske orientalsk danseteknik gennem gravitationskræfter. Vi vil primært fokusere på understøttelsen fra gulvet og det limale mellemrum mellem foden og gulvet.

Dette område bliver mindre diskuteret i orientalsk danseundervisning, men det har et stort potentiale til at forstå, hvordan resten af kroppen organiserer sig i bevægelse. At finde dette rum kan åbne nye perspektiver for din orientalske dansedynamik.

Modern andalusian | Intermediate and up 
(teknik + kort koreografi)
Under denne workshop vil vi fokusere på Samai Thaqil rytmen 10/8 og opbygge en kort moderne andalusisk koreografi. Vi får også kendskab til nogle værktøjer, du kan bruge yderligere i dine egne koreografiske processer.

Improvisation | Beginners and up 
Dette improvisationsworkshop er blid og opmuntrende. Vi starter med meget enkle øvelser og opvarmer kroppen sammen. Hovedmålet er at finde åbenhed over for dine egne bevægelser og intuition. Workshoppen er designet til alle, så du kan virkelig komme lige som du er.

Workshops med Maizena

My little Drummer | Beginners and up 
Når du danser til en live trommeslager - eller en optaget trommesolo – vil der være en række "faste" rytme mønstre. På denne workshop tager vi et mere detaljeret kig på nogle af de mest brugte mønstre og leger med de forskellige måder "dums" og "teks" kan bruges på.

B is for Baladi | Intermediate and up 
B er for Baladi, Babser og Baller.
Vi danser en kort koreografi med masser af cirkler, ottetaller og accenter. Fokus vil være på at finde tyngden i bevægelserne, arbejde langsomt og være virkelig ”juicy”. 

Maizena (DK)

Tilmelding

Der åbnes for tilmelding den 1. marts 2019. Send en email til maizena@danmarksmavedanserskole.dk med dit navn, tlf.nr. og hvilke workshops du ønsker at deltage på.

50% af den samlede kursusafgift betales senest 5 dage efter tilmelding. Restbeløbet skal betales senest den 1. maj 2019. Ved tilmelding efter den 1. maj 2019 skal hele kursusbeløbet betales senest 5 dage efter tilmeldingen er bekræftet.

OBS. Ved tilmelding samtykker du til, at jeg gemmer dine oplysninger. Oplysningerne bruges udelukkende til at kontakte dig for at orientere dig om holdene. Dine oplysninger behandles fortroligt og videregives ikke til andre. Du har altid ret til at tilbagetrække dit samtykke og så sletter jeg dine oplysninger.

Priser & rabatter

Indtil den 1. maj tilbydes "early bird" pris og rabat. Efter den 1 maj stiger prisen pr. workshop og der tilbydes ikke mængderabat.

Early bird indtil 1. maj 2019.
1 workshop kr. 325.
3 workshops kr. 900.

Efter 1. may 2019.
1 workshop kr. 365.

Betaling og refusion

Betaling skal ske til Danske Bank, reg. 4400, konto 4618256626.
Husk at skrive afsender på betalingen.

Første del af betalingen forfalder senest 5 dage efter tilmeldingen og restbeløbet skal være betalt senest den 1. maj 2019.

Ved tilmelding efter den 1. maj 2019 forfalder det fulde beløb senest 5 dage efter tilmeldingen er bekræftet.

Tilmelding er bindende og indbetalte beløb refunderes ikkeSåfremt en workshop ikke afholdes, refunderes kursusafgiften selvfølgelig. Hvis du er forhindret i at deltage, er du meget velkommen til at give din plads til en anden (husk at give besked).