Summer Intensive Copenhagen 2023 afvikles fra den 16. til 18. juni, hvor der over 3 dage tilbydes 11 forskellige workshops med 4 forskellige undervisere.

Alle workshops afholdes på Rødovre Fitnes Club, Tæbyvej 9, 2610 Rødovre.

Jeg er rigtig glad for at have 3 dygtige og spændende gæstelærere med på programmet i år; Paulina Rosson, Kalila Lepik og Marie Jensen. Du finder beskrivelse af de enkelte workshops nedenfor og praktisk information nederst på siden. 

Tilmelding åbner den 1. marts og du kan tilmelde dig lige så mange - eller få - workshops, som du har lyst og tid til. Tilmelding er åben indtil workshoppen afvikles eller der ikke er flere ledige pladser.
Bemærk: Early bird priser og rabatter gives til og med den 1. maj.

Workshops med Paulina

Double veil | mellem og op
De mere udfordrende og imponerende dobbel-slør bevægelser kræver store bevægelser og en anden type drejninger. For at kunne udføre bevægelserne flydende har vi brug for kropskontrol, stryke og smidighed. I løbet af workshoppen vil vi arbejde med teknikker der hjælper med dette. 

Vi vil også lære en smuk og kraftfuld kort koreografi.
Medbring 2 halvcirkelslør med samme størrelse og vægt. Et begrænset antal slør kan lånes.

Samba fusion | mellem og op (kræver ikke erfaring med samba)
Lær de mest almindelige trin og bevægelser brugt i den fascinerende Rio Samba-stil og sæt dem derefter sammen med forskellige slags shimmies og andre udsøgte mavedansbevægelser i en kraftfuld fusionskoreografi.

Dem, der har lyst til at tage udfordringen op, er velkomne til at medbringe de højhælede dansesko.

Ballet technique | åbent niveau
På denne workshop vil vi arbejde med klassisk balletdansteknik, der kan gøre din orientalske dans mere flydende. Eksempler på dette er drejeteknik, smidigheds- og styrkeøvelser samt arm- og benbevægelser.

 

Paulina

Marie

Workshops med Marie

AB Fab | mellem og op
Vi tuner ind på vores mavemuskler og ser på, hvordan de kan bruges til at gøre vores bevægelser mere saftige, styrke vores isolationer og virkelig give den 'egyptiske følelse' til vores bevægelser!

Golden Era | åbent niveau
Vi vil lære en enkel og sød koreografi til 'Music of Soheir Zaki' - et musikstykke oprindeligt komponeret til danseren Soheir Zaki, men i koreografien indgår også signaturbevægelser fra bl.a. Samia Gamal.

En fantastisk måde at prøve Golden Era-styling for dem, der er nye til denne særlige stil!

Taqasim | mellem og op
På denne workshop lærer vi nogle af de forskellige melodiske instrumenter i arabisk musik at kende (ney, violin, qanoon, oud, harmonika) og arbejder med forskellige måder at fortolke deres musikalske teksturer på: shimmy, abdominal arbejde, arme - vi vil gøre det hele!

 

 

 

  

Workshops med Kalila

Khaleegy | åbent niveau
Teknik og koreografi.

Feminin og flydende khaleegy stil, med karakteristiske hårkast, yndefulde håndbevægelser og smukke skridt og hovedbevægelser. Vi kommer virkelig i khaleely stemning!

Oriental Tango | mellem og op
Teknik og koreografi.

Fusionskoreografi med tilhørende teknik, baseret på argentisk tango og orientalsk dans.

Jazzy drum solo | mellem og op

Teknik og koreografi.
Sjov trommesolo med elementer fra jazzdanseteknik til at pifte trommesoloen op.

Kalila

Maizena

Workshops med Maizena

Burlesque | mellem og op 
Vi fusionerer mavedans med Broadway og burlesque. Der vil være ”forbudte” bevægelser, smukke ben og en masse attitude!! Find din indre Diva frem og lad festen begynde.

Saidi w/cane | letøvet og op 
At danse saidi med stok har referencer til kampsporten kaldet Tahtib, som stammer fra Øvre Egypten. I dag har stokken fundet vej ind på scenen, hvor både mandlige og kvindelige dansere udfører sayis dans, mens de bruger stokken.

I løbet af denne workshop vil vi arbejde med de grundlæggende teknikker til at holde og dreje stokken, mens vi danser. Alt vil blive kombineret til en koreografi med den glade saidi-følelse.
Et begrænset antal stokke kan lånes under workshoppen.

 

 

 

Tilmelding

Der åbnes for tilmelding den 1. marts 2023. Send en email til maizena@danmarksmavedanserskole.dk med dit navn, tlf.nr. og hvilke workshops du ønsker at deltage på.

50% af den samlede kursusafgift betales senest 5 dage efter tilmelding. Restbeløbet skal betales senest den 1. maj 2023. Ved tilmelding efter den 1. maj 2023 skal hele kursusbeløbet betales senest 5 dage efter tilmeldingen er bekræftet.

OBS. Ved tilmelding samtykker du til, at jeg gemmer dine oplysninger. Oplysningerne bruges udelukkende til at kontakte dig for at orientere dig om holdene. Dine oplysninger behandles fortroligt og videregives ikke til andre. Du har altid ret til at tilbagetrække dit samtykke og så sletter jeg dine oplysninger.

Priser & rabatter

Indtil den 1. maj tilbydes "early bird" pris og rabat. 

Early bird indtil 1. maj 2023.
1 workshop kr. 400.
3 workshops kr. 1.100.

Efter 1. maj 2023.
1 workshop kr. 450.
3 workshops kr. 1.275.

Betaling og refusion

Betaling skal ske til Danske Bank, reg. 4400, konto 4618256626 eller med MobilePay til 65337.
Husk at skrive afsender på betalingen.

Første del af betalingen forfalder senest 5 dage efter tilmeldingen og restbeløbet skal være betalt senest den 1. maj 2023.

Ved tilmelding efter den 1. maj 2023 forfalder det fulde beløb senest 5 dage efter tilmeldingen er bekræftet.

Tilmelding er bindende og indbetalte beløb refunderes ikkeSåfremt en workshop ikke afholdes, refunderes kursusafgiften selvfølgelig. Hvis du er forhindret i at deltage, er du meget velkommen til at give din plads til en anden (husk at give besked).