BellyBasic

Vil du ha baller af stål og six pack ... så er dette ikke for dig. Men kan du li' at danse og udforske hvad din krop kan, så læs bare videre.

Mavedans handler om at bruge lige præcis den krop du har og udfordre din motorik til at skabe fantastiske bevægelser med både flow og skarphed.
Vi starter fra bunden og henover sæsonen arbejder os hen til bedre kropskontrol, smidighed og koordinering. Undervisningen indeholder introduktion til og træning af basisteknikker, samt kortere koreografier til glad orientalsk musik.

Alle 4 blokke er forskellige og indholder introduktion til forskellige stilarter og teknikker. Du kan tilmelde dig det antal, der passer for dig. Hvis du er letøvet eller har holdt en længere pause, er det en god måde at få genopfrisket dansen igen.

5 gode grunde

Den bedste form for motion er drevet af lyst og ikke pligt. Og lige præcis dans er godt for mange ting, ja listen er næsten uendelig. Men her får du

5 gode grunde til at danse mavedans.

  • Tag det mentale frikvarter og dans dig glad.

  • Øger dit selvværd og glæden ved lige præcis den kvinde du er.

  • Styrker knæ og ryg.
     
  • Giver dig en flot holdning, god balance og bedre smidighed.
     
  • Skånsom motion med minimal risiko for skader.

Nybegynderhold

Vi starter nye begynderhold op 4 gange i løbet af sæsonen.

Vol 1 (8 uger)
Opstart 8. august 2024, 8 torsdage kl. 17-18
Pris 660.

Vol 2 (8 uger)
Opstart 3. oktober 2024, 8 torsdage kl. 17-18 - ingen undervisning 7. november
Pris 660.

Vol 3 (9 uger)
Opstart 16. januar 2025, 9 torsdage kl. 17-18
Pris 735.

Vol 4 (9 uger)
Opstart 20. marts 2025, 9 torsdage kl. 17-18 - ingen undervisning 17. april
Pris 735.

Tilmelding og praktisk info

Tilmelding foregår via mail til maizenamavedans@hotmail.com. Jeg har brug for dit navn, tlf. og hvilket hold, du vil danse på.

Når din tilmelding er bekræftet, kan du betale via bank 4400-4618189406 eller MobilePay til 65337 (husk at skrive dit navn).
Tilmelding er bindende og indbetalte beløb refunderes ikke.

Vil du gerne prøve holdet af inden du tilmelder dig, er du meget velkommen til en gratis prøvetime. Bemærk, prøvetime er kun mulig de to første uger og hvis der stadig er plads på holdet. Kontakt mig for nærmere aftale.

Holdet er kun for kvinder og vi danser i et lukket lokale (ingen tilskuere). Vi danser i helt almindeligt træningstøj; tights, top / t-shirt og bare tæer.

OBS. Ved tilmelding samtykker du til, at jeg gemmer dine oplysninger. Oplysningerne bruges udelukkende til at kontakte dig for at orientere dig om holdene. Dine oplysninger behandles fortroligt og videregives ikke til andre. Du har altid ret til at tilbagetrække dit samtykke og så sletter jeg dine oplysninger.