Style / Arms / Face

Vi kan teknikkerne - vi kender stilarterne, men ... Hvordan FØLES det at danse den enkelte stilart (klassisk/baladi/saidi).

Meget er selvfølgelig op til den enkeltes personlige udtryk, men det kan være en hjælp med nogle afgrænsninger i forhold til de enkelte primære stilarter. Derfor vil vi på workshoppen arbejde med hvor energien ligger i de forskellige stilarter, hvilke arme der typisk anvendes og selvfølgelig hvilke(t) udtryk der passer til.

Workshoppen er tænkt som et værktøj til din egen fortolkning.

NIVEAU: mellem og opefter

TID: Tirsdag den 28. november 2023, kl. 17.15-20.45 (3,5 t)

PRIS: 350 

TILMELDING & BETALING:
Du tilmelder dig ved at sende en mail til mig på maizena@danmarksmavedanserskole.dk - og når jeg har bekræftet din tilmelding, kan du betale til 4400-4618189406 eller MobilePay til 65337.

Bemærk din tilmelding er bindende og indbetalte beløb refunderes ikke.OBS. Ved tilmelding samtykker du til, at jeg gemmer dine oplysninger. Oplysningerne bruges udelukkende til at kontakte dig for at orientere dig om holdene. Dine oplysninger behandles fortroligt og videregives ikke til andre. Du har altid ret til at tilbagetrække dit samtykke og så sletter jeg dine oplysninger.